< Till bloggens startsida

Hej vänner!

Tänkte bara uppdatera om mitt liv. Så ingen ligger sömnlös och undrar vad jag har för mig om dagarna. Jag har bott ett litet tag nu på nästan norraste Öland, där jag bor i ett brygghus med min fina vän Annie. Vi har det riktigt bra! Ska vara vikarie på ett äldreboende där i några veckor till, och sen ... Får vi se. Jag är inte så värst bra på eller noga med det där med planering, som ni kanske märkt vid detta laget. Men det brukar lösa sig på ett eller annat sätt. Ju.
 
Och så har jag varit i Berlin sen sist också! Bilder därifrån kanske dyker upp här någon gång framöver. Jättehärlig stad absolut!

Nu ska jag försöka få tag i min vapendragare (och kompis) Maria. Önska mig lycka till!

och så torkade vi æpplen också!

Ja fi satikens vad vi torkade æpplen.


Sandefjord BABY

Kære vænner, familj, fans.    Zupp?
 
Nu ær vi på G. Vænnerna har børjat flænga runt på vift igen!
 
Så ni måste ha saknar oss!
 
Hær ditter jag på Sandefjords kommunala bibliotek och snyltar internet. Før sådant finnes ikke i den lilla, lilla stugan som numera ær vårt hem. Dert ær verklugen litet, och naggande mysigt! Vi har bunkrat med konserver så skåpshyllorna bågnar och taggar en høst av torrmat! Vi ahr æven samlat på oss en bra høg av serier. (Och før er som vet hur beroendeframkallande sådant kan vara førstår... Prison Break først ut! <3)
 
Annars då?
 
Ja, jag blev bolagsmyndig igår! Tillochmed jag blev det tillslut! MoaMoa kom med frukost på sængen.❤ Sen fikade feta winebrød och folkøl på utsiktsklippa och åt "lyxmiddag"(i den mån det går på konserver och torrmat!) Men gott blev det bannemig! Så ser liver ut før en fjærdedel av LillaFamiljen. :)
 
Nu ska jag springa in på det lokala sushihaket och kolla hur de har det. Kanske behøver de en blond sushikock?
 
KlemKlem!
 
(Klem=Kram❤)

RSS 2.0