< Till bloggens startsida

Idag fick jag mail.

 
 
Förtydligande: Jag har INTE konto på datingsida. Och: jag är INGEN man. Så, tack men nej tack. Hihi!
 

Söndagsutflykt och PreHalloweenfirande

Hallå där ute i höststugorna!
 
(Hörni kompisar. Nu känner jag att det blivit lite mycket norska uppdateringar i rad här. Komigen! - inte en lika snyggt inbakad pik som Elin lyckades få till, men budskapet är det samma!)
 
Vi chillar vidare i vår lilla stuga. I söndags letade vi fram kepsarna, snörade vandringskängorna och packade våra utflyktsväskor med skorpor och nyponsoppa. Alltså en äkta söndagsutflykt! Himla mysigt blev det!
 
Och så hade vi en Halloweenfest också! Om man ska göra det ska man göra det riktigt!½ Vi lagade pumpasoppa och diverse andra godheter med halvfina karalellfärgade nyander. Tips: gör varken gröna eller röda pannkakor...det ser inte så aptitretande ut. Goda dock!
 
Och så klädde vi ut oss!
 
!
 
 

Lookalike


 
 
                        E-Type                                                               Carolina
 
 
 
 
 

En liten update från andra sidan gränsen

Morsning!
Gud vilka fina bilder Elin!  Jag vill också till Berlin en dag.
 
Men nu är jag inte i Berlin utan i exotiska Sandefjord. Här rullar livet på. Jag har dubbla jobb, ett fabriksjobb. Jag borde inte gå in närmare på vad detta innebär... men nu gör jag det ändå! Det kommer ton med purjolök in i stora backar, där står jag i röd overall, hårnät och tajta höreslskydd med öppna armar. Min uppgift är helt enkelt att lyfta dessa guds skapelser upp på ett band som åker in i knivarna för hackning.
Det är det. Slut. Åtta timmar om dagen. WoopWoop.
 
 
Man jobbar tre skift, en vecka morgon, en kväll och en vecka natt. (vilket jag gör idag) Och nu undrar ni såklart hur jag tar mig igenom det här. Jo serni, i fikarummet finns en kaffemaskin med magsårsframmkallande transfettskaffe! (Plus att radion i mina hörlurar har lagt ner, så den ända kanalen jag får in är "Larviks lokala kristna radiokanal"... Larvik skulle man kanske kunna jämföra med Nybro i storlek - så riktigt hög klass på den kanalen alltså)
 
Nu har vi fått tillökning i stugan! Vi välkomnar Fanny och Sofia!!! Eftersom vår stuga är en sommarstuga och helt oisolerad har det varit förbaskat kallt här. Vi har försökt isolera den lite med soffkuddarna... 
 
men nu när vi är fler som utröndrar kroppsvärme är det faktist inte så illa längre. (Sitter för tillfället faktist och skriver utan vantar! det ni!)
 
Vi har det så bra här! Mysiga fester på helgerna, vi äter äppelpaj, lagar mat, tittar på bra filmer och rent allmänt så myser vi runt. 
 
Så ser mitt liv ut idag.
 
(Och norskan börjar faktist ta sig, efter otaliga tabbar...som servitris är det inte helt lätt...)
 
Ha de!
 
Peace
 
 

BERLIN1.

Eftersom detta var litegrann-blandannat-någonstans tänkt som en reseblogg (typ) och jag ju faktiskt varit på en liten resa som jag precis sorterat lite bilder ifrån, tänkte jag lägga upp några av nämnda bilder! Kul va? Händer ju inte såvärst mycket på denna bloggen nu för tiden ... (Hint MariaCarroMåns! Blogga!)
 
Så här såg Berlin ut i augusti 2013!
 
Berlinmuren, denna målningen var så fin att den fick bli min nya datorbakgrund! Ära!
Berlinmuren igen.
Minnesmonument som byggdes efter 2:a världskriget, stenformationerna alltså.
Gatan vi bodde på
Fika!
Fika #2. Tuff?
Berlin zoo, så mysigt! Kunde flyttat in i akvariedelen.
Jag tyckte bäst om maneterna.
Så fina akvarier!
Fint zoo = nöjd Elin.
Kung.
Isbjörnarna var söta!
Och så lite fix. Ett måste.
Där var en liten del av resan. Kanske kommer en liten del till en annan dag. Eller så gör det inte det. Spännande! Puss på er!

RSS 2.0