< Till bloggens startsida

Skoj på flyget.


Qatar Airlines vet precis vad man vill ha!❤️


Hakuna Matata

Fellow bloggers! Jambo! 👋

Hur har ni det? 

Jag lever loppan i Tanzania, bland myggor, lejon och strandflugor. Och hittills har det varit en helt fantastisk resa. (Förövrigt är vi på Mafia Island just nu.)

Pappa till dotter -mars 2013

-Ska du med till Tanzania i höst, Carolina?
-Jovars!

Han nämnde även att vi några dagar av safarin skulle tälta på savannen. Om man känner min far någorlunda hade man nog blivit lite tvekish till den idén...

Men. Riktigt så var det inte! Sjukaste "tälten" jag skådat. De innefattade duxsängar, ett badrum, en toalett och en dusch. + open bar och glad servitör.
Däremot var det faktist lite läskigt när det om natten helt klart rörde sig massa stora djur runt tältet. Bland andra så hade vi en elefanthjord runt kröken.

Safarin var riktigt kul!

(Och Maria, om jag någonsin visat minsta smygintresse för ornitologi har det trillat av mig! Stora djur är häftiga, små är söta och färgglada är vackra. Men gråa fåglar, de har ju dragit en nitlott.)

Ett praktexemplar av savannens bevingade konung- Marabou Storken



Hur kul att vara en sån?....

Idag har vi snorkeltur på agendan. Imorrn blir det lite dykning. Och jag känner starkt att jag inte riktigt är redo för att åka hem än. 

Jag har även fått vissa frierier. Verkar som att jag är poppis när det gäller tanzaniansk äktenskapsmarknad. Men håll hatten på hjässan, jag tackade artigt men ärligt nej tack. 

Nu ska jag hitta min bästa vän - solfaktor 30, och chilla snorkeln hela dagen!

Simma lugnt✌️



Mot Skurup! + Berlinbilder #två.

Här sitter jag i lilla Igelösat och ska alldeles snart slänga i mig en lasagnelunch, för att sedan gasa iväg med röda bilen tillbaka mot Skurup! Har skaffat mig dubbla hem liksom. I helgen var jag och lilla mor i Stockholm och hälsade på andra halvan av familjen - mysigt! Mellanlandat här på väg dit och hem och i fredags var det liten fest hos Johan med ett gäng ex-NV09Eare, så jag valde verkligen rätt helg att besöka Kalmar!
 
Där var en snabb-resume av mitt liv senaste tiden. På torsdag ska jag lära mig kassan i jättestor blomaffär. Önska mig lycka till! Anledningen till att jag loggade in här var dock att släppa bildbomb Berlin#2. Ligger lite efter med tanke på att jag ännu mer nyligen var i Skottland, men vad gör väl det? Ordning är överskattat.
 
 
En dag var vi på bästa marknaden, i Mauer Park. Öppet på söndagar, och man kan hitta i princip ALLT här. Älskar't.
Till exempel kunde man köpa ett par röda tygfåtöljer. Om man ville. Eller en hög med jord.
På en gräsvall utanför marknaden satt en vägg av folk. Vi fattade ingenting, tills vi fattade att det var Mauer Parks karaokescen som låg där! Killen som sjöng när vi var där var helt galet energisk och peppad. (På bilden springandes runt scenen som en tokig jordekorre).
Sen köpte vi nypressad juice. Och det började regna, så jag fick låna Tobbes mössa.
Sen gick vi till Prater Garten - en ölträdgård! Kändes obligatoriskt när vi var i Tyskland.
Puss.
Coolt hus och cool cyklist.
Hittade en grymt färgglad Berlinmuren-bild. Måste få vara med. Älska färg så vackert.
Kvällsgata + valdeltagare. (På stolpen. Tobbe ställde inte upp i valet).
 
Sådär! Puss på er!
 

RSS 2.0