< Till bloggens startsida

Det där med föräldraskap och sånt.

Vi insåg rätt kvickt att Elin och Måns är "mamman".

Jag och Maria är "pappan".

Utan tvekan.


PaketPackarKaos i Igelösa

Hejhej hemma i julruset!


Hoppas ni alla lyckligt fyller knäckformarna med perfekt lagomkokad knäcksmet, smuttar på en kopp varmt te och melodiöst nynnar på Carolas "Nu tändas tusen julljus"! För det är väl så julen ska tas!

Igår styrde vi kosan hem till Igelösa för lite paketpackning, glöggning och lackning. Mycket mysigt, om inte innan satte detta minst sagt liv i julstämningen!

Måns pimpade sina paket lite extra. Och extra fina blev dem också!

Nu ska jag tassa bort till köket i mina raggsockor, ta mig en nybakad lussebulle och krypa ner under duntäcket. Kanske titta på en julfilm eller läsa en julbok.
Ty så juligt idylliskt måste jag liksom fortsätta min kväll nu efter ett sådant juligt inlägg!

Och grattis till er alla på undergångsdagen också förresten!

 

Antingen gör något helt fruktansvärt ont. Eller så är något lika fruktansvärt roligt.

Jag lämnar det öppet för personlig tolkning.


Återvändaren avnjuter sitt hjärtas guld!

Tro det eller ej, men systerMaria är hemkommen!!! Nu sitter hon här hemma hos Måns i Läckeby och äter pannkakor. Lycka i sin renaste form!


Till Maria - senaste jobbtabben!

Lovade min kära vän Maria att uppdatera om eventuella spännande händelser på jobbet, eftersom hon brukar tycka att de är rätt underhållande. (Tidigare har jag bland annat pajat kassan, låst in mig på lagret, tappat chokladpudding på halvglad kollega och backat in i varutransportlastbil ... Och det är bara ett urval).
 
Härom dagen hände det igen - jag råkade stänga in mig själv i grönsakskylen. Jobbade ett bra tag på att försöka ta mig ut, men det gick inte så bra eftersom jag ställt femtio kilo bananer utanför svängdörren (som inte hade handtag) innan jag glatt vandrade in för att leta grönsaker. Det gick ju komma IN, men inte UT. Hann precis börja fundera på exakt HUR pinsamt det skulle vara att ringa på interntelefonen och be svarande medarbetare att komma och släppa ut mig, men så lyckades jag tillslut öppna genom att sticka in handen under dörren och dra. Så jag överlevde och slapp dö pinsamhetsdöden.
 
Så kan det gå. Ni kan ju alltid passa på att ta lärdom av detta! Med andra ord, tänk på var ni ställer bananlådorna innan ni besöker kylrummet.

Frisereri och studieteknik

Hej kära barn.
 
Eftersom vi är menade att skriva om vår vardag och för att vi faktist, ledsen att säga det kompisar, nog är de enda som läser detta mästerverk så kommer här en liten glutt ur min dag:
 
Jag underhöll Annika när hon febrilt satt och försökte plugga. Kan ju inte säga att jag hjälpte henne något särkilt...men snygg blev hon!
 
 

Frisk och jordnära dag i Nybros exotiska skogar

Jag känner mig lite som Ronja rövardotter när jag glider omkring här bland alla snötäckta granar. (Om man tänker bort min otroligt spejsade neon-jacka och faktumet att jag har hörlurarna fulla med "Musikhjälp") eller vem vet, det kanske Ronja också hade. I smyg.

 

Nu ska jag dricka varm saft och ringa Måns i väntan på att föräldrarna kommer tillbaka från sitt tredje varv.

 

Jag nöjde mig med ett. Men jag är stolt ändå!

 

 
(paint <3 allas vår bästa vän!)

Ett spännande liv.

Jag är inte ett dugg avis på Maria som åker runt i Afrika och upplever äventyr. Jag gör faktiskt också spännade saker om dagarna! Igår snittade jag till exempel över 200 blomstjälkar. Idag snittade jag några till. Och så skar jag mig lite i tummen. Sen hittade jag ett jättehäftigt plåster! Så jag har också varit med om en hel del äventyrligt på senaste tiden, något annat ska ni inte tro!
 
Nu ska jag lyssna på musikhjälpen. God afton.

NEVER WASTE OPPORTUNITIES!

Ovan: Dagens budskap.
 
Hej allihop! (?)
 
Carro och jag sitter hemma hos Carro med varsitt glas vin, lyssnar på reggae och funderar på att kanskeförmodligeneventuellt gå ut snart. Martin är i stan! Dock är inte Måns här, för United spelar. Och vår allas kära Maria är i Afrika så hon är inte heller med. Och Simon är ... Hemma. Men imorgon ska han knalla ut ur sitt lilla bo, för imorgon är det bakdags i Igelösa! Vi taggar något förfärligt. Julbak och julöl liksom. Kan ju inte bli annat än perfekt. 
 
Nästa: KM! (Vi ignorerar faktumet att alla där kommer vara två år yngre än Elin och ett år yngre än Carro.) 
 
Ps: Idag har vi hämtat mynta i trädgården till en helgod drink. I TRÄDGÅRDEN. Det är SNÖ i trädgården. 
 
 

Afrikauppdate

Hej & Hallå alla glada!

Uppdatering gick ju som sagt lite sisådär.. Men nu sitter jag här och dricker öl på en namibisk bar. Och det finns wifi!! Imorgon ska vi upp tidigt och kolla på djur. Tydligen finns det goda chanser att se hela bigfive på en dag, hejaheja!

Annars? Jag umgås med världens härligaste gäng och upplever hela dagarna! Vi har bland annat kollat pingviner, bestigit berg (antagligen kulle enligt Carro, men hängde på klippor och höll fast för mitt liv, så det får väl räknas?). Sen har jag varit i Kapstaden, varit på fester (på senaste uppträdde jag och en tjej med zlatanlåten för allesamman). Sen har jag blivit ombedd att flytta för att jag pratar sönder gubbarna på bussen, blivit hånad av min frisyr av tanterna (på skoj hoppas jag). Jag har dykt med vithajar, hoppat fallskärm (coolaste ever!!) varit i öknen, haft bushcamp, sandboardat, kollat på världens finaste soluppgång och idag kollat på geparder. Nu är det middag så hinner inte mer, puss!


RSS 2.0