< Till bloggens startsida

En Allmän Update

 Hej kära followers!
 
Här sitter jag på en av familjen Wetterstads stadiga köksstolar med Lovis i knät. Och när jag nu kommit till min fjärde kopp halvljummet te fick jag plötsligt lite blogg-cravings. Så, här är en snabb update för vännerna (varav en är och viftar i Afrika)
 
 
Kan ju passa på att berätta att vi hörde av systerMaria igår för första gången på typ en månad... Hon hade ambitioner om att blogga under resan med det verkar ju ha gått lite sisådär med det. Så jag är helt enkelt här för att förmedla att hon lever och frodas i sin rosa buss. I förrgår hoppade hon fallskärm och det var enligt henne själv det bästa hon gjort (sen morsan föddes!)
 
 
 
Elin. Honhastar omkring hemma i Igelösa. I själva verket hann hon faktist ringa mig alldeles nyss. Hon har duchat men eftersom henness äggklocka till väckningsalarm inte går att snooza så försov hon sig. vilket i sin tur ledde till att hon hann sucha men INTE tvätta håret. Men hon är förhoppningsvis påväg hit nu!
 
Måns. Han ska till tandläkaren idag. Därför kan han inte luncha med oss!
 
Och så lille jag. Det är ju Rygby idag!
(Därav detta halvtaskiga inlägg..)
Bäste Måns har kirrat biljetter till oss! (plus att han valde de tajtaste tröjorna...)
Nu ska jag gå och köpa klementiner och gifflar. Det är liksom den ultimata matsäcken.
 
Lev väl
och må Kagg segra!
 
 
Här är Karl Peter.
 

Titta vad jag hittade i en låda i garderoben! (Undrar hur det hamnade där ..?)

Här sitter jag på mitt alldeles snart nystädade rum och dricker te med det mycket exotiska namnet En Burmesisk Kyckling. Inte helt säker på att det är något man kan köpa på Gerdas Te och Kaffehandel. Inte helt säker på att det inte innehåller tvivelaktiga ingredienser. Fick det i julklapp av Carolina förra året och jag misstänker att hon knåpat ihop det själv ...
 
 
Fin, va?

Snygg i Hatt?

 Ja. 
Jag klär som jag redan nämt inte i sushihatt.
Men ack, om jag hade vetat vad som mig väntat hade jag inte klagat.
Så, här är en fundering: Hur kommer det sig att alla mina jobb innefattar otroligt heta huvudbonader?
 
 
(Tummen upp för kepan från kakfabriken i Smedby)

Nyttogöra och flugöverfall

Hej hörrni!
Har ju lovat Maria att blogga lite då och då så att hon vet vad vi har för oss här hemma i kylan, så då gör jag väl det nu tänkte jag. Idag fick jag faktiskt lust att göra lite nytta! Denna oväntade känsla yttrade sig i lövräfsning, äppelplockning, jobbsök och CV-fix. Har varit riktigt effektiv om jag får säga det själv, så nu kan jag ju återgå till mitt vanliga, bakåtlutade tempo igen ett tag framöver.
 
Och så har jag haft besök också! Ett riktigt, riktigt äckligt besök i form av en stor, surrande, fetslö fluga som har surrat runt i taklampan här över mig ungefär halva dagen. Då och då bestämde den sig dessutom för att dyka upp ur lampan och rikta ett högljutt, målmedvetet flyganfall mot mig och sedan fastna i mitt hår, innanför min tröja eller på annat lämpligt ställe. Och sedan har det aset försvunnit spårlöst ett tag innan hela proceduren med lampsurrande och luftangrepp upprepats. Jag har iallafall fått lite motion genom att viftande och småskrikande gång på gång fly från datorn ut i köket för att bli kvitt denna helvetets skapelse.
 
Sen kom pappa med senaste numret av Svensk Jakt och slog ihjäl flugjäkeln. Så nu har jag lugn och ro igen, tack pappa!
 
Det var väl kvällens nyheter. Återkommer om det händer något mer spännande!

(Usch.)

FarsdagSushi

Kära kära folket,
 
Hoppas ni har det bra och att vardagen ter sig som ett positivt rus. (Vet inte riktigt var det kom ifrån men det lät ju trevligt iallafall, så vill jag att min vardag ska se ut!)
 
Eftersom jag sex dagar i veckan viger mina eftermiddagar och kvällar åt att knåda små risklumpar med fiskbitar ovanpå har jag blivit ganska haj på det.
 
Därför, för att visa vad jag går för och för att det i söndags var farsdag bjöd jag och mina två småsyskon far och mor på en enastående japansk sushimåltid!
 
Jag lagade maten, Annika gjorde Creme Caramel med bravur och Olof dansade runt köket till tysk tecno.
 

Annars då?
Jo, jag är riktigt sprudlande glad! För jag har precis bokat flygbiljetter till Guatemala. 
Så är det. 
Den 13 januari åker jag och Maria till Sydsmerika och vi tänker inte komma hem förräns det blivit ordentligt varmt i Sverige!
 
Nu kom favvoEpan in genom dörren❤

Påväg till Afrikat

Hej kompisar och alla övriga! (ni väljer själva vilken kategori ni vill tillhöra)

Nu sitter jag på bussen till Stockholm, ska vara framme om en halvtimma typ, ta flygbussen till Arlanda och sedan träffa resten av resgänget (dvs. typ 50 helt okända främlingar (vet, främlingar brukar vara tämligen okända...)) vid halv sex. Ska bli jättekul!

Annars? Försöker just nu mest hålla nerverna i styr och hålla toadörren, som är av en sån där typ som tenderar att öppna sig varje gång som busschauffören (som för övrigt heter Mats, fint va?) bromsar, stängd. Har rastat i Ringarum också, fått en hejdå kram av Eva Petterson som också ska till Afrika (!) och än en gång ringt oh sagt adjö till mina fina vänner.
Fem veckor går fort så vi ses snart, men först ska jag ha grymt skoj!! Ha det, uppdaterar nästa gång det finns internet, puss!

Såhär ser utsikten ut från mitt fönster just nu:


Vardagslivet

Idag började allas vår dag med en liten aning för mycket intagen mat. Det var nämligen dags för sista allihop-hänget innan Marias avresa till Afrikat! Så det firade vi med hotellfrukost på Slottshotellet. (Nä skojar, klart vi inte firade, vi tog bara ett fint farväl-vi-ses-snart-igen). Det var gott! Men inte lika gott som Scandics. För på Scandic har de bacon.
 
Annars då? Annars gör jag mitt bästa för att planera upp mitt framtida liv. Alla mina tre bloggkompanjoners våraktiviteter är så gott som klappade och klara, och här sitter jag och har iiingen aaaning! Det finns ju så MYCKET man kan göra och så lite tid att bestämma sig! Men det är en härlig känsla ändå - att nu kan jag göra nästan precis vad jag vill! Coolt. Dags att uppfylla drömmar, så att säga. Eller iallafall dags att testa något nytt. Eller något i den stilen, vet som sagt inte alls. Så det är kanske dags att börja fundera snart.
 
Men först ska jag se ett (eller två) avsnitt av Vänner. Och sen kanske städa mitt rum. Hejsvejs!

London

Hej!
Nu sitter jag med familjen i den stora staden London och njuter av livet.  Det lilla man har hunnit se idag av london känns positivt, en väldigt fin stad!. Har även hunnit med att prova på Subway här och det var faktiskt väldigt gott, inte lika gottsom i kalmar men nästan. Hotellrummet som vi bor i är fint och vi har nära till staden så det är lite man kan klaga på. Imorgon kommer det bli fullt upp med shoppande,(förhoppningsvis så lite som möjligt) samt utforska denna stora stad. Kanske även blir utgång med Ellen och hennes komisar i deras lilla område. Men mer om det imorgon
 
Godbye My friends
 

Vitaminer!

Ikväll äter vi fruktsallad, slåss lite och berättar konstiga saker för varandra. Ganska nice! Vi har även varit på Ica och köpt corn flakes.

Just nu är Måns lite upprörd och vill härifrån. Hoppas det går över snart. Hihi!

Hoppas ni, våra eventuella kvarvarande läsare, har hälsan i behåll och överseende med att vi är lite halvbra på att blogga för tillfället. Håll tummarna för intressantare inlägg i framtiden när vi fått lite ordning och reda på våra liv.

Och glöm inte: ett äpple om dagen håller doktorn borta!


RSS 2.0