< Till bloggens startsida

Ny Resplan!

Hej Byggbussen!


Vi har nu gjort lite förändringar i vår resplan. Eftersom vi kände att det skulle gå åt väldigt mycket tid åt resandet tittade vi på andra möjligheter än att köra bil ner. Mari hittade ett företag i Polen som anordnar studieresor och som kunde anordna en resa som matchade vår egengjorda resplan. Priset blir nästan detsamma men nu ska vi istället flyga ner. (Men du kommer fortfarande få ha kvar ditt namn, Byggbussen, även om du inte får följa med till Polen.) Med den nya resplanen kommer resan att ligga på sju dagar varav två är resdagar. Vi slapp dessutom lägga ned arbete på att hitta boende, guider etc. Vår kontakt kan mer om Polen än vi (ganska logiskt), och kunde därför tipsa om alternativ till våra ursprungliga resmål. Hon har gjort en preliminär resplan.

Vi hade ännu ett trevligt lunchmöte med projektgruppen och Mari där vi diskuterade det nya förslaget och kom överens om att vi skulle kontakta kommunen.

Kommunen var positiv till förslaget så efter mötet pratade vi till sist med Carl-Peter om sponsringen. Nu när vi inte behöver låna Byggbussen kommer skolan istället att sponsra tåg- och flygresan dit och hem. Så nu har vi bokat resan och fastställt datumet, som blev den 25:e oktober! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0