< Till bloggens startsida

Dagens görningar.

Idag har vi: ätit färsk fisk på macka, hängt med fiskargubbarna på Galatabron, varit i en fin moské med fin mosaik i, shoppat en smula, blivit ombedda att klippa mustaschen, köpt näsdukar av en tant bara för att hon var så gullig, avnjutit en efterlängtad crème caramel, sprungit i Grand Bazaar, haft kakpicknick i skuggan på en gräsmatta, käkat äkta turkisk kebab, delat en kanna te i Tea Garden, gosat med kattungar, besökt Spice Bazaar, druckit nypressad granatäppeljuice (grymt gott) och varit i en hipp affär på tre våningar. Med mera. En bra dag!

Nu sitter vi på hostelet efter en lång dag i Istanbul. Maria lyckades efter mycket övertalning få den lokala katten att hoppa upp i hennes knä, endast för att genast se den krypa över i Elins knä istället. Ibland är livet hårt!

Gårdagen var också bra, förresten. Vi åkte till en ö utanför staden och solade och badade. Killen som hade hand om solstolarna jobbade på alla sina kunders solbrännor samtidigt - han vände stolarna åt oss och bad oss flytta om vi hamnade i skuggan. Söt! Dock gick han ut lite väl hårt, och vi brände oss mer eller mindre alla tre (Elin mest som vanligt).

På återseende om några minuter då vi tänkte släppa en bildbomb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0