< Till bloggens startsida

En HALVvegetarisk pasta

Vi kände att vår kära lilla pasta-tant var värd ett alldeles eget inlägg!

När kom visade vår sötasöta middagsvärdinna upp oss på sin luftiga terass där hon dukat med en sked och en gaffel. Hon bjöd på i princip allt hon hittade i sin kyl, inklusive hemmaodlad inlagd paprika, svamp som skulle kunna ha varit champinjoner men som var alldeles skrynkliga och smakade salt. Väldigt gott! Vi serverades även "halv-vegetarisk pasta" - helt enkelt pasta med tomatsås och bara liiiite skinka i.
Och extra fint kändes det när hon påpekade att det var "My Product" vid varje ny liten rätt.

Hela vårt samtal flöt på i en egenuppfunnen blandning av svenska-engelska-tyska-spanska-italienska, kanske en gnutta kroatiska också. Det fungerade förvånansvärt bra faktiskt!

Sen bjöds det på hemmaodlat vin och en liten skvätt vodka (med en ganska förtroendeingivande etikett...)

 

När vi skulle gå visade vår söta kock oss sitt hallbord. Hon berättade att hon hade Jungfru Maria där, eftersom hon var katolik. Hon berättade också att hon var född i maj, så därför fick Jungfru Maria sällskap av en oxe modell större, iförd två små virkade dukar. 
 
Viktig och bra information kände vi att vi fick där. (Det är därför vi delar den med våra kära bloggläsare). Godnatt! Om mindre än fem timmar ska vi vara vakna och alerta och i färd med att packa ner vår nytvättade tvätt (som antagligen fortfarande är blöt) i ryggorna. 

Kommentarer
Anonym

Vilket flyt ni verkar ha. Alla dessa söta tanter.,.

2012-09-28 @ 23:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0