< Till bloggens startsida

Uppdatering från Cesky Krumlov

Idag regnar det lite grann. Inte sådär mycket så att det stör men tillräckligt för att vår raftingtur (man paddlar en gummibåt genom floden, nedför massa dammar) blev inställd. Det var lite synd, men inga sura miner här. Vi går på café, pratar om livet och läser om Budapest (dit vi för övrigt åker i morgon bitti klockan 05) istället. Cesky Krumlov är dessutom så pass litet att du vandrar genom hela staden på 15 minuter - en kvart, så vi har kommit fram till att regn ändå är ganska mysigt och att vi egentligen inte går miste om så mycket. Det finns rätt få saker att göra här, varesig det regnar eller ej.

Imorse var vi och handlade på Coop tillsammans med Krumlovs mammor och pensionärer. Vi råkade köpa gourméost som luktade jäst kräk (sån ost som föräldrarna Wetterstad förhoppningsvis gillar! Annars är det av ren elakhet de envisas med att förvara sådana i kylen...) istället för margarin, den ligger numera och luktar illa i hostelets kylskåp (inte för att skapa kväljningar hos övriga boende utan mest för att det bor några ungerska gubbar i rummet bredvid som ser ut att gilla jäst-kräk-ost och som kanske blir jätteglada av att ha den där. Så snälla är vi.). Sen lagade vi lyxfrukost och åt tills vi storknade.

Blir det uppehåll ska vi upp och vandra i bergen. Carro och Elin tycker att en hästtur vore roligt, mest för att se Maria på en häst. Det tycker inte Maria.

Nu regnar det ännu mera. Tur att vi sitter under tak på uteservering och dricker choklad/skriver/stickar. Hej och på återseende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0