< Till bloggens startsida

Antigua

Okej, lite uppdatering från veckorna i Antigua:

- Helg nr ett hängde vi i stan och gick på marknad. På söndagen gick vi upp till det kända (?) korset som blickar ut över hela Antigua tillsammans med vår roommate Carla. På eftermiddagen satt vi på en mysig trädgårdsrestaurang och på kvällen hängde vi på ett ställe med lägereld, livemusik och de obligatoriska höftskakande 40+arna utanför toalettdörren.

- Helg nummer två var vi också i Antigua. Vi hängde med roommate nr 2, Daniella. På kvällen mötte vi en snubbe, född i Jugoslavien och klädd i jordnära sjömanskeps som dagen efter hade fixat en shuttle till Earth Lodge, precis det stället vi ville besöka men inte hade haft ork att fixa transport till. Och vilket ställe det var! Mitt ute i ingenstans med utsikt över tre vulkaner, berg och småbyarna. Här fanns det god mat, sköna människor och livemusik.

- Häromkvällen var vi på quizparty (som
vi lyckades komma försent till.. men det gjorde inget för innan det var vi på pre-quizparty hos James tillsammans med danskarna och hans roommates.) James är en skön snubbe som tar lektioner på samma skola som vi. Han ser lite ut som "Crocodile Dundee". Nej, han ser mycket ut som honom. Han praktiskt taget är honom! Det enda han saknar är den stora kniven i bältet. Men vem vet, han kanske även har den, i smyg.
Det visade sig även att det råkade vara hans 60årsdag. (Det är liksom inte första gången vi lyckas ramla in på folks födeösedagskalas...)
Så om ni har vägarna förbi Antigua den närmaste veckan, sväng förbi James!

Nu sitter vi och bättrar på brännan på stranden, som är svart pga. vulkanerna.. Coolt va?!. (Här har de även de bästa papaya-milkshakes'en någonsin! Och det är inte ett litet dricksglas man får. Nej, här serveras de i halvlitersskålar!)
Eller, Maria ligger och blir fint brun. Carolina sitter lite halvt i skuggan efter ett gulligt förmaningstal av far Stefan. "Du är fin som du är, men ditt skinn är kasst anpassat för sol så bränn dig inte. Då blir man ful när man är gammal!"(typ så)

Nu ska vi kanske ta ett dopp i vågorna. Nästan mer ett träningspass-sjuukt höga vågor! Men oroa er inte, fega som vi är leker vi snällt i vattenbrynet när alla de andra coola barnen bodysurfar.


Kommentarer
Tinna

Nu undrar jag bara vilken "strand" ni sitter på...hittat Antigua på kartan och det är ju mitt i..Nyfiken.
Må gott.

Svar: Hej Tinna!Vi är i Monterrico nu:) vi borde nog vara lite klarare så vi inte förvirrar våra kära läsare!
Hoppas allt är bra! Kramar!
vannernapavift.blogg.se

2013-01-30 @ 21:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0