< Till bloggens startsida

Ett litet hej fran London!

Hej allihop (alla 6 dagliga lasare)!

Vi har det bra har borta i London, idag tog vi chillmorgon och spenderar den nere i hostelets bar/reception dar vi noga kollar in de andra boendenas skor for att forsoka komma fram till vilka som bor i vart rum. Vi bor i ett rum med tva illsnorgrona trevaningssangar, och hittills har vi inte fatt sa mycket som en glimt av ansiktena pa vara fyra rumskompisar. De sover hela tiden! Eller sa sover vi nar de kommer hem mitt i natten och ramlar runt och for oljud som om deras liv hangde pa det. (Idioter.) (Skojar bara.) Dessutom fick Elin och jag turen att hamna i varsin mittensang, vilket innebar att vi maste dyka sa smidigt som mojligt in i och ala ut ur sangarna, och dessutom att vi har snarkande man av okant ursprung bade i sangen over och under. (En vet vi dock ar fran England, inte for att vi nagonsin traffat honom i vaket tillstand utan for att han ratt som det var borjade skrika diverse svordomar i somnen igar natt). Och vi gar alltid upp forst, hurtiga som vi ar, sa att smyga har vi fatt ovning pa! 

Senare idag ska vi traffa Ellen, efter att hon slutfort sina jobbsysslor, och aka till Camden. Blir nog bra! Hoppas pa att understallet varmer lite battre an tidigare dagar har, London ar KALLT!   
 
Och vet ni vad? I forrgar var vi och sag Lejonkungenmusikalen! Det ni. Helt fantastisk var den, saklart. Och igar at vi brakbrunch pa The Breakfast Club (och var sen matta hela dagen), var pa matmarknad, fikade med utsikt over Themsen, sag en kvinna med en HEL rav pa huvudet och hittade en riktigt stor och labyrintliknande australiensisk bar. Nu lyser solen in genom det halvrena fonstret, sa nu ska vi ut! 
 
 
Elin i frukosttagen, en skylt utanfor Breakfast Club och en bild fran Lejonkungen som jag snodde fran google. 
(Mobilbilder, forlat for det. Vill ni se fina bilder kan ni ju alltid scrolla ner och se hur det ser ut i Guatemala istallet!)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0