< Till bloggens startsida

Lite religiösa har vi också hunnit vara

I lördagskväll var vi med om något mycket spännande. Vi följde med vår värdmamma på gudstjänst med Jehovas Vittnen. Det hela började mycket bra när hon redan utanför huset frågade "vart har ni era biblar!?!?" varpå vi tittade på varandra med fasa i blicken. Det hela slutade med att vi traskade iväg i tighta svarta jeans istället för den obligatoriska (?) långkjolen med lånade spanska biblar instucken under armen, familjen hade som tur var flera stycken att låna ut. Sen satt vi på gudstjänst. I två timmar. På spanska. Men vi hade att göra för i varannan mening var det ett nytt bibelord som citerades och som församlingsmedlemmarna förväntades läsa i Bibeln och efter varje stycke var det dags för förhör. typ. Vår värdmamma hade också att göra. Carro gjorde nämligen allt för att hålla tillbaka sin hosta för att inte störa de bibelciterande vittnerna i lokalen, vilket resulterade i att hon tårögd och aningen mörkröd i ansiktet satt och tungandades. För att rädda henne sprang värdmamman och köpte vatten och halstabletter, hur söt? (Carro höll inte på att dö för er som undrar, hon mår bättre nu).
Sen blev vi kramade och pussade på av diverse främlingar och inbjudna till bibelstudier varje torsdagseftermiddag. Vi hoppas att vi lyckas krångla oss ur det sistnämnda, men den som lever får se... Ha det! 
 

Kommentarer
stefan w

Se snabbt till att boka in något annat på torsdag...

2013-01-21 @ 18:40:09
elin den gule

Ni vill ju alltid hålla på med religiösa grejer! På tågluffen var det liksom kyrkan varje dag, vare sig man ville eller inte ... hihi!

2013-01-21 @ 19:09:50
URL: http://vannernapavift.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0