< Till bloggens startsida

"Salsa Dreams"

Vill ni veta någonting mer? Vi har gått på danskurs. Två gånger. Med salsa och merengue.

Första gången var lite speciell, vi hängde kvar lite på skolan för att utnyttja internetet. Det ena ledde till det andra, som det lätt gör när det gäller oss, och hipp som happ var vi med på danskurs. Vad vi inte fattade förrän vi kom dit var att alla på denna danskurs tillhörde samma franskaklass, kände varandra mycket väl och tillochmed redan var uppdelade i jämna par. Efter att ha blivit utstirrade ungefär en halvtimma smet vi lite försiktigt därifrån.

I måndags var det dags igen! Denna gång en allmän kurs för folket på skolan. Det var vi, våra danska polare, en full amerikan, en tjock australiensare (som överraskande nog var bäst, han hade en del att skaka om man säger så...) och en kanadensare som jobbar på skolan. I en timma dansade vi, shakade loss (typ) och hade jättekul! På kvällen träffade vi vår danslärare på krogen. Så nu är han vår vän. Majk! (Denna gången 28! Trettio år yngre än Istanbuls-Majk. Känner att den här bloggen snart behöver en ny kategori. Enbart för alla dessa olika Majks världen över!)

Värt att tillägga är dessutom att vi har haft nytta av våra nya kunskaper! Här är det nämligen inte disco-skaka-rumpa-dans som gäller ute. Det är pardans.

Ha det nu så himlahimlahimlahiiiimlaaa bra alla våra fina läsare, we love you all!!!!

(Hehe.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0