< Till bloggens startsida

Varför inte åka lite till grannländerna också!

Och nu skulle vi vilja gradera oss inför framtiden (inte för att vi någonsin skulle svika er, våra trogna läsare, igen) men... Såhär ser våra planer ut för stunden (de ändras typ varje dag.. men för stunden.).

Imorgon tar vi buss till Belize sedan färja ut till Caye Caulker. Efter några dagar där tar vi färja till Mexico där vi tänker besöka ett par fina städer längst kusten på väg upp till Cancun där vi tänker ta ett flyg till Kuba (nu blev ni förvånade va? Vi också, men vi har träffat folk som ska till Kuba och kom på att vi också ville dit, så ja - vi tänker försöka!). Efter ett tag där flyger vi tillbaka till Guatemala City, upp till Rio Dulce och Livingstone och sedan ned till El Salvador. Vi avslutar resan med att besöka Antigua (måste säga adjö- det är ju vår hemstad) och huvudstaden med såklart.

Och allt det här ska då hinnas med på 5 veckor, önska oss lycka till.. Känns så himla sjukt att se slutet på resan och faktiskt behöva planera för att hinna allt vi vill.
Tiden går fort, innan ni vet ordet av sitter vi där hemma på picknickfilten i kohagen igen (där vi alltiiiid sitter ni vet) men först pasta med pesto och massa resplaner!

So long, kalsong!

(Yeah, det funkar!)

((Här får ni en bild där Maria arrangerar självutlösarkort och där Carolina är genuint glad över att titta på fågeln som flyger där uppe. Enjoy.))


Kommentarer
Anonym

Låter som fantastiska avslutande fem veckor på er annars så underbara resa. Aldrig sett så mycket grönt och annat på en resa som er!! Är verkligen avundsjuk på er som upplevt allt detta.
Och så kan ni spanska!! Ha det så jättebra.

Hur funkar det med alla flyg, behövs visum eller annat? Eller räcker ert tillstånd ni fick vid start? Är det enkelt att boka flyg, resor ..fått för mig det är väldigt stränga regler med all knarksmuggling och annat i dessa regioner...eller det kanske bara är en fördom utan dess like från mossiga Tinna:-)
KRAM!!//Tinna

2013-05-05 @ 11:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0